HTML

Homloklebenygátlástalan metamorfózis

A Puffin lekvár mérhetetlen fogyasztása által kiváltott, levegőben terjedő baktérium miatti krónikustömeg betegségből való csodálatos gyógyulás! Avagy, a gonosz lóbógár átalakulása pillangóvá!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Thomas Lieven sem volt szép azzal az orral!

2009.05.26. 15:10 Amorphus

Eme blog sikeressége nagyban függ mérhetetlen mennyiségű akaraterőm céltudatos alkalmazásától, valamint a nagybecsű olvasóközösség lelki támogatásától és tanácsaitól. A blog kezdetekben szépen fogalmazva indul, de később az éhség utat enged minden gazemberségnek! (Elég nagy a valószínűsége, hogy eme nagybecsű mű a kérlelhetetlen adminok áldozatául fog esni.)

 

Célom, hogy egy év alatt 85 kilót fogyjak, átoperáltassam magam nővé, hogy leszbikus szupermodell lehessek!

Továbbá, mivel rettentő felelősség tudattal bírok, így segítek az  éhínségtől sújtott déletióp térségnek, hogy  két-három falunak több kaja jusson.

 

Arányom 1:1

Alakom, a csodált (?) és tökéletesnek tartott forma, a gömb!

Bulémiával, anorexiával akkor sem lehet megvádolni, ha keskenyszájú orrszarvúval vagyok közös képen. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metamorphozus.blog.hu/api/trackback/id/tr591144911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása